De warme winterdagenkorting!

U kunt nu  profiteren  van de warme winterdagenkorting: 1ste drie maanden 50% korting op de bureaukosten! u betaalt  3 maanden  dus slechts € 10,75 p/m ipv €21,50! Overstappers let op:  overstappen levert u nu eens echt wat op, check het overstapformulier op deze link !

DOT Gastouderbureau Dordrecht rekent slechts €21,50 bemiddelingskosten per gezin,

maar als nu overstapt, betaalt u zelfs de eeste 3 maanden bijna geen bemiddelingskosten!

Leest u verder waarom u overstapt naar DOT Gastouderbureau Dordrecht -> het goedkoopste gastouderbureau in Nederland!

Gastouderbureau Dordrecht

Bianca, van DOT Gastouderbureau Dordrecht

Gastouderbureau Dordrecht

Elk gastouderbureau wordt streng gecontroleerd door de GGD voordat het wordt goedgekeurd en een LRPK nummer wordt verstrekt en zo op "de markt" mag komen.
Het toezicht en de controle maatstaven van GGD en Belastingdienst  worden terecht elk jaar strenger,  zodat alleen kwalitatief hoge en betrouwbare gastouderbureaus overblijven of erbij komen.

De functie en doelstellingen van elk Gastouderbureau zijn zo'n beetje hetzelfde, kassierfunctie, pedagogisch beleid van hoge kwaliteit etc, dus hoe kunnen wij ons nu als DOT Gastouderbureau Dordrecht, naast de opsomming van onze diensten en kwaliteiten, zich bij u, ouder en gastouder, nog verder etaleren?
Door u een zeer scherp tarief aan te bieden  als vergoeding voor onze diensten nl,

DOT Gastouderbureau Dordrecht vraagt een eerlijk vast all-in tarief van €21,50 per maand per gezin.

Met dit bedrag is DOT Gastouderbureau Dordrecht het voordeligste gastouderbureaus van Nederland.

"Hoe kan dat zo goedkoop?",  zult u misschien denken.

Wij houden de gemaakte kosten laag en willen daarbij een TOP gastouderbureau voor u zijn. Door vanuit een kantoor aan huis te werken, onze werkwijze goed te automatiseren (zonder de persoonlijke benadering uit het oog te verliezen) en genoegen te nemen met minder winst.
Wij werken met een eigen factuur- en een super simpel urenregistratiesysteem. Alles  in eigen beheer, dit betekenen dus geen externe automatiseringskosten voor ons.  Kosten die anders aan u zouden moeten worden doorberekend.

Uw facturen, jaaropgaven, documenten en contracten vindt u terug op Mijn DOT, uw persoonlijke pagina, simpel en milieu vriendelijk.
DOT bespaart zo weer op papierkosten en verzendkosten.
Daarom kunnen wij dit super lage tarief van €21,50 aan bemiddelingskosten hanteren en u laten profiteren van onze lage bureaukosten!

En...DOT werkt landelijk,  van Eemshaven tot Terneuzen of Dordrecht, wij zijn u graag van dienst.

Tot ziens bij DOT!
Bianca

 

* Overstappen 3 maanden €10,75 p/m, daarna €21,50 all-in per gezin.