Kwaliteit

bigstock-curious-baby-boy-studying-nurs-42451435-e1409850135499DOT Gastouderbureau staat voor kwaliteit, snelheid, en goede service!

Wij zorgen voor een veilige, uitdagende en stimulerende opvang voor  uw kinderen, een gastouder waar u 100% tevreden mee bent en uiteraard een fantastische communicatie tussen u en DOT!

 

 

 

 

Contact

U zult merken dat gedurende uw inschrijving bij DOT Gastouderbureau, en veel contact is. Niet alleen tussen u en uw gastouder, maar ook met het gastouderbureau. Er zullen veel contact momenten zijn, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse evaluaties, wanneer er zal worden besproken hoe de opvang verloopt, of er wellicht knelpunten zijn. Het kan ook zo zijn dat de opvang goed verloopt, ook dit is fijn om te horen en zal besproken worden tijdens de evaluatie. Bij de begeleiding hoort ook de bespreking van de risico inventarisatie, pedagogisch beleidsplan, meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling, én deelname aan de oudercommissie.

 

Oudercomissie

Deelname aan de oudercommissie is niet verplicht, echter inspraak over bijvoorbeeld over het te voeren beleid kan erg interessant zijn. Wanneer u interesse hebben in deelname aan de oudercommissie, dan kunt u dit kenbaar maken tijdens een van de gesprekken met DOT Gastouderbureau.