Geschiedenis

bi2Graag wil ik mij voorstellen, mijn naam is Bianca Keijser, 42 jaar oud en ben de eigenaar van DOT Gastouderbureau. DOT is in 2016  geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Het is echter niet de eerste keer dat ik mij bezig houd in de kinderopvang.Sinds 2002 ben ik werkzaam in de kinderdagopvang en buitenschoolse opvang.  Hierdoor had ik al ruim 14 jaar ervaring met het werken met kinderen van  verschillende leeftijden. Thuis heb ik een drukke boel met vier kinderen en doe hier natuurlijk ook de nodige ervaring op!

Ik wil u graag welkom heten bij DOT Gastouderbureau en hoop u binnenkort te ontmoeten voor een kennismakingsgesprek!

Werkwijze

1520dezedotHet runnen van een gastouderbureau en kinderdagverblijf hoort ook bij mijn ervaring, hierdoor kan ik u als vraagouder of gastouder uitstekend begeleiden bij de registratie. Ook wanneer u nog geen gastouder bent, kan ik u helpen met onder andere een geschikte opleiding uit te zoeken, en een EHBO diploma te behalen.

Bij de gastouder horen de kinderen de kinderen zich thuis en veilig te voelen, hier zorgt DOT graag samen voor met de gastouder. Niet te vergeten de ouders, zij moeten zich ook fijn en vertrouwd voelen met de gastouder. Samen met DOT gastouderbureau wordt gastouderopvang gezellig, professioneel en veilig.

 

Weergaven: 194